Отиди на
Форум "Наука"

diri12

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ diri12

  1. Каква допълнителна батерия да си взема за фотоапарат Canon Digital ixus 100 is. Оригинална от Canon е http://magazin.photosynthesis.bg/off...190000002.html е можеби избора е най добър ама е два пъти по скъпа немска викат че е добра повечето хора си взимат такава http://magazin.photosynthesis.bg/off...571000017.html Пърните две гледах в магазина и вика че е по добре да си взема две на braun отколкото оригиналната и тази гледах в интернет тази нито знам къде им е магазина нито нищоhttp://batteryshop.bg/product_info.php?products_id=1011 не знам каква е дали си струва Моля който е купувал батерии да сподели дали е доволен. Ако създават проблеми какви са. Батериите имат ли защита от презареждане и имали опасност да гръмне или да се стопи в фотоапарата.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...