Отиди на
Форум "Наука"

Stoinov

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Stoinov

  1. Благодаря за отговорите! Оспях да посетя дежурния лекар днес. Изписа ми Невробекс и Дитлак. Явно съм засегнал лакътния нерв при удара. Надявам се до седмица всичко да е ОК.
  2. Преди два дни, след кръстосан размах на ръцете, десният ми лакът срещна корпуса на часовника ми на (лявата ръка). Ударът беше около вътрешната част на медиалният епикондил. Усетих много остра болка и изтръпване, от саматга област на удъра, през цялата лакътна кост, та чак до полвината на кутрето и безименният пръст. Единственото което се сетих да направя веднага след удъра, бе да полея със студена струя водя мястото за да притъпя болката. За няколко минути болката и изтръпването отшумяха. След десет минути нямаше и помен от случилото се. Всичко уж утихна. Не след дълго обаче установих, че мястото е все още чувствително. Надявах се с времето да отшуми, но два дни минаха и все още няма подобрение. Положението е следното: Болка няма никаква, докато не проложа напрежение върху медиалният епикондил и най-вече меките тъкани около вътрешната му част. Ако си опдра главата с дясната ръка и поставя лакътя на масата осещам напрежение в лакътната кост. Когато натисна малко по-силно в/у мястото на удъра, острата болка заедно с изтръпването отново се усещат. Силата им е правопропорционална с тази на натиска. Надявам се че ще мога да мина без ходене по доктори, че времето ми е кът. Какво мислите, някакви диагнози?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...