Отиди на
Форум "Наука"

Dju sen

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Dju sen

  1. Оооо да ти кажа, не искам много, много да споделям, но само ще кажа, че в разгара на тинейдърските години пуших доста марихуана и всичките психиатри ми казаха, че това е бил ключ към заболяването. Те ме предупредиха да не пуша повече - минаха 4-ри години и аз не бях на лекарства никакви след първият ми психотичен епизод. Това е страхотно, значи съм била силна! Тогава се чувствах страхотно, докато не се върнах в една стара компания, които взимаха всякакви наркотици - и аз отново запалих марихуаната - и това беше фаталното - отново ми се отключи всичко - бях много агресивна и си фантазирах какво ли не. Но съм си ги преживяла добре,тези психотични епизоди, чувствах добре сама за себе си. Не знам, но сега все още ги пия лекарсвата - аз пия Солиан от 400 мг. Но живот и здраве почват да ми го намаляват от идващата 2011 година. Не знам - силно вярвам, че нещата ще станат дори по-добре и това ми помогна да намеря много неща в себе си, които дори не съм подозирала, че притежавам. А ти какво пиеш??? Аз мисля да сменя на абилифай, но като преди го пих се чувствах доста особено, не мога да обесня! Причината да сменя терапията е спирането на цикъла ми, което много ме притеснява. Не знам какво да правя сега. Явно едно нещо за сметка на друго )) Пиши ще се радвам!
  2. Здравей, Mariyann - интересно ми изглежда и на мен това, което си споделил. Аз също съм минала горе долу по този път - но има нещо, което ми е малко странно - терапията ти на лечение - халоперидол е лекарство ако не се лъжа за овладяване на остри психотични епизоди и след това се преминава към така нар. АНТИПСИХОТИЦИ - това съвременните лекарства на лечение за заболяването - аз например съв на Solian - лекарството е френско и само то ми влияе добре!!! Пробвах с абилифай/но уви не е то/, сероквел, зелдокс и зипрекса - но ми ставаше още по-зле от тях. Та мисълта ми беше, че халоперидола не е за поддържаща терапия, а акинистат е да не риташ и да не ти изтръпват крайниците. Аз това знам от моя голям ама наистина голям опит хихихихих. Та и аз като теб мисля, че заболяването си е доста интересно - хахаха.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...