Отиди на
Форум "Наука"

keyem

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за keyem

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

keyem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Модератора от космически науки явно не е вникнал добре в описанието на "проблема" ти ! Ти пишеш,че не си еякулирал(!?) в същото време говориш и за някакво подмокряне(!?) тогава от тебе не може да произлезе бременност ! Тя наистина ли е бременна или така си мисли !? Била ли е на гениколог,който единствено може със 100 % да каже, да ли има бременност ! И ако все пак е бременна няма да е от теб,а от някой други...! Има най-различни химени (девствени ципи) Тя може да е с разтеглив и тогава членове с по-малки диаметри могат да проникнат...!?
  2. Благодаря на всички.... ще трябва най-добре на лекар,както казва fixxxsers
  3. Може ли, да се помогне на едно улично куче(женско),което е с висящ кожен тумор(4-5 см.) в областта на млечните жлези ? Може ли ,да му се върже конец близко до тялото с цел да се спре притока на кръв(неговото захранване)и в последствие да изсъхне и падне ?
  4. keyem

    Кожен проблем

    На 52 години съм.От дълго време кожата на ходилата ми се бели постояно !? Вероятно е липса на някой витамин ,но кой...?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...