Отиди на
Форум "Наука"

Doncho Minkov

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Doncho Minkov

  1. Академията на Телерик организира безплатен курс по програмиране на езика C# за платформата .NET Framework. Курсът ще се проведе от ноември 2010 г. в продължение на 2 месеца в учебния център на Телерик в София. Обучението обхваща основите на програмирането: масиви, цикли, методи, структури от данни, алгоритми, обектно-ориентирано програмиране. Основен преподавател е д-р Светлин Наков, софтуерен инженер и лектор с над 10 години опит, автор на 5 книги за програмиране. Обучението е безплатно и без ангажиращ договор. Отличниците ще получат възможност да продължат обучението си в следващото ниво (още 4 месеца) върху по-технологични теми като .NET Framework APIs, бази данни, уеб програмиране, Silverlight, WPF и софтуерно инженерство, след което ще им бъде предложена работа в Телерик. За безплатно обучение ще бъдат приети 100 души (5 групи по 20 души), а за следващото ниво ще се класират най-добре представилите се 20 участници. Академията за обучение и работа в Телерик се реализира успешно за втори път и вече 22 души (от започнали 96), участващи в предходното й издание, започнаха работа при условия много над средното ниво за индустрията. Главното изискване към кандидатите е да имат много сериозна мотивация да станат .NET софтуерни инженери и да разполагат с достатъчно време за практическите упражнения от изучавания материал. За повече информация посетете сайта на "Telerik Academy": http://academy.telerik.com.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...