Отиди на
Форум "Наука"

aneliarankova

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от aneliarankova

  1. В новия брой на в. "Капитал" статията на броя е за висшето образование - http://capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2010/09/03/955682_shest_idei_koito_shte_raztursiat_vissheto_obrazovanie/

    Говори се колко сме назад от Европа, Америка, как трябва да вземем пример и с две думи тук лесно се взима диплома, която после се чудим какво да я правим...Лично на мен ми хареса материала, но искам да видя вашето мнение по въпроса?

    Аз също уча в България и не мога да кажа, че не съм доволен, макар че винаги има неща, които могат да се направят по-добре, преподавателите могат да бъдат по-"земни" и т.н.

    Ето и малък цитат от статията:

    цялата статия - http://capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2010/09/03/955682_shest_idei_koito_shte_raztursiat_vissheto_obrazovanie/

    430x310.jpg

    Аз също скоро съм завършила и смятам, че образованието ни е добро, хората ти поднасят информация в готов вид и можеш да се образоваш добре стига да искаш, проблема идва от това, че всички,които учат завършват. Имаше доста хора, с които учех,сега имат дипломи, които държат в чекмеджетата и работят като дюнерджии, защото нямат нужните знания и самочувствие за да се захванат с нещо сериозно.

  2. Спортът е ненужно и излишно губене на време, води до оглупяване, нараняване, смърт и сее агресия.

    Поддържа тялото в кондиция и укрепва нервната система, отстранява токсините от тялото, и удължава живота на човека, премахва стреса. Защо да си губим времето със спорт.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...