Отиди на
Форум "Наука"

aneliarankova

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ aneliarankova

  1. Много са хубави, браво за труда. Свалих си снимките и ги поставих при нещата които винаги трябва да са ми на компютъра.
  2. Аз също скоро съм завършила и смятам, че образованието ни е добро, хората ти поднасят информация в готов вид и можеш да се образоваш добре стига да искаш, проблема идва от това, че всички,които учат завършват. Имаше доста хора, с които учех,сега имат дипломи, които държат в чекмеджетата и работят като дюнерджии, защото нямат нужните знания и самочувствие за да се захванат с нещо сериозно.
  3. Поддържа тялото в кондиция и укрепва нервната система, отстранява токсините от тялото, и удължава живота на човека, премахва стреса. Защо да си губим времето със спорт.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...