Отиди на
Форум "Наука"

Lina

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Lina

  1. Здравейте на всички . Мн се радвам,че попаднах на този форум,защото имам нужда от помощ по история и мн се надявам да я получа от вас,които разбирате от българска история. Става въпрос за отговор на исторически въпрос,а темата е : Кои са причините за гибелта на средновековната българска държава? трябва да спазвам в темата си следните точки: 1)вътрешнополитическо състояние на средновековната българска държава в навечерието на османското нашествие 2) обяснето защо българските царе приемат васални задължения към османските султани 3) обяснете неуспеха на балканските държави да формират коалиция с/щу нашествията на османците в балк. п-в 4) разкрийте тактиката и стратегията,която прилагат при инвазията си нашествениците 5) очертайте етапите на османското нашествие в бълг земи 6) обяснете причините за гибелта на средновековна България Не съм някакъв факир по история,но винаги ми е била мн интересна.Проблемът е,че в отг на исторически въпрос съм зле и всякави оринетири и помощ от ваша страна,много ще ми помогнат ( например какво г/д да пиша по тези точки).А с изучаването на българска изтория не съм стигнала дотам,че да мога да напиша тази тема сама.За съжаление сега наваксвам предишни уроци,12 клас съм и това е мн важно за мен. Благодаря на всички,които ще се отзоват

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...