Отиди на
Форум "Наука"

Traqn Monev

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Traqn Monev

  1. Аз съм за анкета и моля някой модератор да пусне една, че не намерих такава опция(след като темата е вече пусната).
  2. Поради факта, че ООН обсъжда легализацията на марихуаната доста се заговори по въпроса. Моето мнение е доста раздвоено и смятам евентуално да го споделя по нататък. Какво мислите Вие. За или проти легализирането на леката дрога сте. Какво мислите ще е влиянието. Ще намалеят ли хората които употребяват доста по-силни наркоици и изобщо какво ще е влиянието на тази мярка според вас. Мисля, че ще се заформи една добра сикусия.
  3. Като се заговори за тази тема винаги се сещам за Моята молитва на Ботер ( http://www.litclub.bg/library/bg/botev/poezia/molitva.htm ). Прочетете го ако не сте. Ще ви накара много да се замислите (или поне на мен така ми действа)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...