Отиди на
Форум "Наука"

radKoO

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за radKoO

radKoO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. Така, първо с помощта, която ми оказахте е достатъчна, много благодаря, има си преводачи и т.н., мога и сам да се оправя. Второ, най-вече да отговоря на критиките към мен - Андрейсчо нито ме познаваш, пък камоли да ми казваш какъв съм и що съм. Причината за да постна тази тема тука е една - трябва ми информация по История за Люксембург, защото, понякога хората просто изключват какво имат да правят, както стана и при мене. Търсех един час преди да направя темата, а щом съм я постнал, означава, че не съм открил почти нищо което да ми е било полза. Сетих и се и за различните езици, но нямах на разположение време, което да ги превеждам. Винаги мисли, преди почнеш да ругаеш. Не можеш да ми кажеш, че съм неук и неграмотен, защото съм в паралелка с Математика, Информатика, Английски, Български и История(Профили). НЕ се хваля, нито нищо, но при положение, че съм там, означава че, все пак, съм прочел нещо, нали ? Съгласен съм, че моите връстници си нямат понятие от учение, НО РАЗЛИКАТА ОТ ЧОВЕК ДО ЧОВЕК Е ОГРОМНА(Причина е ясна - просто всеки копира другия.. но това си е друга тема). И, също така, не съм поредния "copy-paste", ами ще превреда всичко, което ми е дадено, ще го НАУЧА, ще направя такава презентация, каквато почти никой не прави с мой дизайн и т.н. Та това, което искам да кажа е недей почваш да викаш насреща, преди да знаеш хората !!!!!! А може и да поспорим, че нивото на обучение, което е в момента, е меко казано глупавато. Доста сме изостанали. И за това казвам, че този форум е такъв, че той доста ме заинтрересува, и няма да вляза само да се копирам материала, но и ще продължавам да влизам, когато примерно искам нещо повече да науча. Евала! Благодаря! Администратор: Моля всички отклонения от темата да се избегнат. Всички мнения, които не бяха по темата са преместени в отделна тема: http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=10552&pid=139213&st=0&#entry139213
  2. Момчета, Вие сте просто невороятни ! Не знам как да Ви се отБЛАГОДАРЯ ! Извинявам се, отново, за моето глупаво постване за никое време. БЛАГОДАРЯ ОТНОВО ! @glishev, добре направи с темета, мерси! @Frujin Assen Тази информация и аз я намерих, по-точно ми трябва за управлението, управляващите, икономиката(справянето на държава с Голямо Депресия), също така и за Бенелюкс. Периода, за който говоря е между двете световни. А както каза й glishev, за всичко Херцози може да се пише. Иначе всичко, което си дал не е излишна информация! Мерси все пак! Супер Форум !
  3. Извинявам се, Прибързал съм просто, не съм видял, целта на форума. Затваряйте темата!
  4. Опа на всички, като за начало искам да кажа, че форумчето е направено меко казано НЕВЕРОЯТНО .. браво, веднага ме въвлече .. Но ми е нужна спешна помощ за материали по История за презентация, та възложиха ми я за Северозападните народи - Белгия, Холандия, Люксембург през 20 век или по-точно от 1900 до преди Втората Световна война, развитието им - икономика, управляващи и т.н. Трябва ми за утре(доста съм бавен, че е пускам чак сега по никое време, но бях изключил). Трябва ми за Люксембург всичко по това време(В интернет никаква информация на БГ език). Ако случайно сте доброжелателни, за другите държави също може да помогнете. Нямате си на представа, колко много БЛАГОДАРЕН ще съм Ви! Извинявам се, ако съм объркал раздела, поправете ме!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...