Отиди на
Форум "Наука"

delio_sm

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за delio_sm

delio_sm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Картографски компас с течност - http://www.safari.bg/product/b/bg/997/ Ще се наложи да изтърбуша матрака на дивана. В помещението ,под него ,над него и в разстояние на 2-3метра наоколо няма тръби и кабели!
  2. delio_sm

    Проблем с компас.

    Моля,ако може някой да ми обясни какво се случва с компаса ми?В рамките на 1 кв.метър в три различни точки компаса ми дава отклонения.В едната от тях стрелката се обръща и сменя севера с юга.Извън този квадрат компаса си работи съвсем нормално .Това се случва в дома ми !Разтворих една карта на "Родопите" върху дивана в хола си.Сложих върху нея компас за да я осеверя.Направо се сащисах.Стрелката се завъртя и показа север там където би трябвало да е юг.Извън този квадрат компаса си показва точно вярната посока север!В другите две точки компаса се отклонява в посока исток - запад.Благодаря ВИ предварително!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...