Отиди на
Форум "Наука"

Емил Руменов

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Емил Руменов

  1. То тук още по сложно с превода маи . Аз вече доста. Старая се вече да пиша само на кирилица.Иначе за форума 6+.
  2. Правя грешка такае.Аз правя голяма грешка,почти не пиша на кирилиц.Маи ще ти се доверя на теб и ще ги нарисувам както ти ги преведе
  3. Гледам някои хора ни се чудят на акьла.Лично аз искам да е изписана на старобьлгарски по няколко причини,но наи вече неискам да се разбира кькво пише.За глаголицата недеите да пишете на глаголица достатьчно ми е и само на старият бьлгарски с такива букви.Иначе да прависте като казвате че след време е вьзможно тези неща да ни вьзпрепядстват в някои посоки.
  4. ако има някои тук да пише прочетох темата за старобьлгарският а аз отдавна искам такьв татос но няма кои да преведе ако някои знае да пише спешно е

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...