Отиди на
Форум "Наука"

Maksim

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Maksim

  1. И все пак , някой ще попреведе ли това-онова?
  2. Извинете ме за невежеството хахаха... чак смешно ми стана! Нищо, човек се учи докато е жив. Това предложение за буквални цитати от библията наистина е интересно и го подкрепям, проблема явно е, че хората немогат да отделят времето да я изчетат само за да открият подходящият за тях цитат...
  3. Здравейте, колеги Това ми е първото мнение в този форум, така че ви моля да бъдете по-милостиви към мен. Бих желал, някой от Вас да ми преведе това "Не спирай да мечтаеш" на старобългарски и ако не съм много нахален и на тракийски. Също така искам да попитам , дали има други шрифтове на старобългарски , освен тези в линковете по-горе... Благодаря ви предварително, и .... За много години!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...