Отиди на
Форум "Наука"

Blago Georgiev

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Blago Georgiev

Blago Georgiev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Единият проблем е че в този университет не видях специалност в която да се изучава история.Втори проблем-не мисля че самоподготовката е начина ... просто лично мнение...иначе нямаше да пусна темата,като литература за подготовка на кандидата се използват учебници за 11 клас и примерни теми по история на България за кандидатстуденти.
  2. От София съм,искам да кандидатствам тази година в Военния университет в Търново,специалност Национална и регионална сигурност.Избрал съм приемния изпит по история,защото ми се струва най-интересен от една страна,увличам се по историята все повече и така...Конспекта съдържа 20 теми от Създаване и укрепване на Българската държава до България в периода на войните 1912-1918 г. написано е и какво съдържание трябва да се гони от кандидатът.Мотивиран съм до толкова,че вече ми се превръща в цел номер 1 влизането по точно тази специалност.Все пак ще пробвам и с други специалности и университети,но това ще го реша в последствие.Специалността е гражданска не военна.На 25 г. съм и това малко ме спира да кандидатствам по военна специалност чисто и просто защото се набират кадри до 23 годишна възраст.Ако има още въпроси с удоволствие бих отговорил на тях.
  3. Търся учител по история който да ми помогне в подготовката за кандидатстване тази година ... мисълта ми е ако някой има представа на къде да се насоча или просто се занимава с преподаване да откликне Пробвах да търся из интернет,но резултатите са единствено курсове на които можеш да си дадеш само парите. Благодаря предварително.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...