Отиди на
Форум "Наука"

Jana456

Потребител
  • Брой отговори

    28
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Jana456

  1. за сведение темата ми включва три стила латино поп и етно муцика.Чалгата или поп-фолка изникнаха в последствие.. Нещо против .
  2. В отговор на ABBEY 18 не съм го объркала важни са всички мнения от всички възрасти.
  3. В действителност има национален клуб на Майкъл Джексън. Та се надявах да попадна на човек които ври и кипи в него и е запознат повече с това какво се случва там. Имат някакви ритуали тематични вечери .Да разкаже нещо любопитно. Или може за някои друг изпълнител бг.например . има такъв и на Веселин Маринов =Поздрави отново с
  4. Имах пред вид фен клубове на отделните изпълнители . моя грешка.
  5. Член ли си на някои фен клуб за поп музика?
  6. По кои . Че той не е толкова малък.
  7. Има ли тук хора коит членуват в националния фен клуб на Майкъл Джексън.
  8. Поразрових се в интернет и наистина е пълно с виртуални фен клубове ,но на мен ми трябват реални. И какво се случва в тях.
  9. Ако се сетите за някой фен клуб може и извън столицата Важни са вашите мнения
  10. Да де .Извинявам се ако съм била рязка .Но целта е да има нещо като интревю анктета(разговор) и т.н. поздрави с Константин и Черна роза.
  11. Е аз не се майтапя и наистина ми е необходим отговори на тези въпросчета . ЗА ДИПЛОМНА РАБОТА все пак счетах за редно да спомена отново. И съм много над 18 По принцип не се засягам . Та ............ Изредили сте всички възможни чалга звезди . Кажете за някой техен фен клуб ? П.с -ще питам и още
  12. Браво на вас светкавична реакция. Но аз все пак щи си държа на своето. Не за друго то ми е важно .За дипломата ми трябва . Гадно е да те отрежат на крачка от финала. Със сигурност някоя от тези звезди си има фен клуб независимо виртуален или реален .Хайде разкажете за него.Моля Поздрави със Екстра Нина и" жива рана"
  13. Взех че сложих имаме ли тук в нашата любима столица фен клубче на Камелия например.? Тя една от първите в чалгата А на някой друг . Моля разкажете тук . сега вече може да питам Мисля че вече споменах защо ви питам аз. Поздрави и до скоро
  14. ок прехвърлям се там грешката е моя той май точно определена тема със заглавие чалга няма.
  15. имаме ли тук в нашата любима столица фен клубче на Камелия например.? Тя една от първите в чалгата А на някой друг . Моля разкажете тук . Мисля че вече споменах защо ви питам аз. Поздрави и до скоро
  16. ок пак мерси кажи някой виртуален. може и на бг изпълнител
  17. Благодаря . А за някой фен клубче знашли.Малко подсказване .Например на нашумелите британски момчета One Direction. Поздрови с може би единственото тяхно парче което харсесвам.
  18. Ако някой посещава фен клуб на харесваната от поп звезда моля нека разкаже какво се случва там? П.с знаете защо ви питам
  19. Имах пред вид живи хора,но и това" върши работа".
  20. Здравейте пак съм аз. Ще ви помоля да отговорите на тези въпроси (някои пак се повтарят). На са ми много важни за това което правя-дипломна работа.Бях на крачка то финала. Вижда те ли се с хора извън форума ?-къде и колко често. Ходите ли по латино клубове ? Имали тук в столицата фен клубове на нашумелите по света и у нас латино звезди? Посещавали ли сте ги?
  21. Малка грешка Виждате ли се с хора извън форума?
  22. Как е там? Елвис е една от легендите на поп-музиката(по скоро на рок музиката).Но понеже намен също много ми харесва затова го сложих тук. Но по същество за поп-музиката. Понеже тези въпроси са ми много важни за това което правя затова ги задавам Виждате ли схора извън форума?-къде и колко често. Принадлежите към някой фен клуб свързан с поп музиката от миналото и настоящето? Поздрави се едно мое любимо парче Пуси кет долс
  23. Jana456

    Поп музика

    световна поп музика и бг поп-мизика Здравейте тук нещо липсва темата за поп музиката (поне така мисля аз) Понеже пиша дипломна работа и бях на крачка от големия финала. И това за което ще ви ми е много необходимо за темата .Моля бъдете изчерпателни. 1. Виждате ли се с някои от участниците във форума извън него? -къде 2. Виждатели прогрес в българската поп музика? 3.Можем ли да кажем че е на едно ниво със световната? 4.По кои поп парчета се увличате ,тези от далечното минало или тези от ностоящето? 5. Българска или световна попмузика? За сега толкова поздрави с една моя любима песен от далечното минало.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...