Отиди на
Форум "Наука"

miro64bg

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ miro64bg

  1. Пространствена визуализация на въртящия се тор около кръглата си ос.Вгледайте се по остро не превеждайте скали!Всички науки събрани в едно.
  2. Енергията е разпределена като течност по целия цикъл на движението .Всички дялове съществуват успоредно и са свързани. Момента на вселената е огледало на момента на вселена в противоположни условия ,съществуване и потенциал.Разглеждайте схемите като пространство за да вникнете!
  3. Мнението което предлагам е поглед едновременно от две гледни точки -най отдалечената и най близката.За добър фокус е нужно и трето око.
  4. Енергийните струпвания в зависимост от количество и състав се проявяват по различен начин на ускоряващото се разширение.Планетите във времето се разширяват.Звездите надделяват усилието поради по големите стойности на енергийна концентрация и отдават светлина.Следващото ниво след звездите с по голяма концентрация на енергия остава окачено към системата но изостава от момента и потъва в надлъжната характеристика на движението ,така излиза от обсега на видимото това са така наречените черни дупки.
  5. По движението по спиралата усилията на разпъване се увеличават .Това усилие се предава от вселенския тор към галактичния и така нататък до човека и растенията.Честотата на вибрация на всяка единица представлява баланса който съществува между действие и противодействие.Промяната мутирането е необходимост за новите условия. http://forum.gogobg.net/viewtopic.php?f=15&t=169
  6. Може да се изчисли колко е.Ако отношението на схемата е вярно и бъде приложено към (многоизмерната координатна система)фиг 4 това отношение се изразява със стойността на ъгъл
  7. Стойностите на усилията на които е подложена вселената се увеличават и това предизвиква промяната -еволюцията-мутацията на материята.Този процес трае до зенита- нивото на запълване на Чашата(формата на пространството между хълмовете на Тороида)
  8. Пълният цикъл движение - изтичане на Вселената преминава през изменящи се условия. 1. От точката вход - изход (големия взрив) в условия на разширение - ускорение - отдалечаване етапа, в който се намира сега. Свойствата на материята - енергията се провокират от условията. 2. Условия на разширение - забавяне - приближаване. 3. Условия на свиване - ускорение - приближаване. 4. Условия на свиване - забавяне - отдалечаване. Видимата Вселена представлява Момента и е звено от верига успоредни Вселени - Моменти, които са окачени и се движат в затворена спирала. На скиците е изобразен 1/2 от цикъла като черната линия в условия 1. Зелената линия в условия 2

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...