Отиди на
Форум "Наука"

Б.Б

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Б.Б

  1. Б.Б

    Монети

    Да споделя само,не са ме измамили но наистина е от там.,мои приятел я донесе и аз просто се 4удя като вас каква е тая монета. Само ще споделя 4е когато я е придобил там са му давали колкото поиска за нея - няма защто да ме льже - все пак ми е най добрия приятел. За маслиновата клонка........там кьдето са рибите мои приятел историк я разгледа и каза 4е било маслиново дарво....на това прили4ало . Другото което ми каза е 4е може да има нещо общо с тетадрахмата.....така беше май. Но 4е е много стара и до сега не е срещал подобна никьде,бронзова е и 4е била отливана на камьк. Това е инфото до тук за нея което знам.Не искам да обиждам никои но спрете да казвате 4е тарся балЬци или мен са ме измамили........няма такова нещо. Просто искам да разбера каква е и от кьде е .
  2. Б.Б

    Монети

    <ою -------- това се вижда само.....пьрвата буква е наше- л -но все едно завартяно на ляво единпьт - < втората е -0 а третата е - ю но на ю е удьлжено 0> ако се 4ете от горе на долу е това надписа л о ю> като ю завьршва с >остьр врьх .....ако кликнете на снимката с главата пред погледа на тоя образ се виждат буквите......мащабираите снимката и се вижда добре
  3. Б.Б

    Монети

    всеки има право да се сьмнява , както и аз като я видях за пьрви пьт тая монета. Наистина е намерена там и не казвам да .....истинска е или менте е . В интерес на истината много я тьрсих - да открия някьде нещо за нея но уви. За това я пуснах тук и се надявам да разбера пове4е за нея., всеки има право да се сьмнява в нея - аз сьщо ,но знам от кьде е и не си пиша тук глупости за да се намирам в приказки. Нямам това време за безмислени неща. За Грьцката азбука..........сложих линковете заради надписа по нея......!!!! Благодаря за мнението на всеки един от вас но повярваите - не искам да льжа никой за нея и да говоря глупости.
  4. Б.Б

    Монети

    http://www.commentary.net/bgrecon/bluedorn/hbtt/article08.htm
  5. Б.Б

    Монети

    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%BA%D0%B0_%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B0
  6. Б.Б

    Монети

    http://soltdm.com/langtdm/transcrieri/Transcrieri/Greek%20Alphabet%20Erasmic%20and%20Modern%20Standard%20Pronunciation%20by%20Katerina%20Sarri.htm
  7. Б.Б

    Монети

    само да кажа ....монетата е от Италия и е намерена под ПОМПЕИ......незнам колко е менте но мисля че нямаше да я искат толкова там ако беше менте. Но както и да е - от едната страна е маслиново дьрво с далфините а от другата е лицето на някои си......само да кажа 4е е бронзова и наистина е намерена там. Ако беше тук да се самнявам в нея.......благодаря все пак за отговорите ви..........))
  8. Б.Б

    Монети

    НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ЗА ТАЯ МОНЕТА.....

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...