Отиди на
Форум "Наука"

viktoriq_

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за viktoriq_

viktoriq_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. аха благодаря а във София само в този университет ли има Медицина ?
  2. Здравейте ! Нова съм във форума надявам се тук да трябва да пусна темата ми.Аз съм ученичка във природо-математическата гимназия с профил "Биология" сега съм 9ти клас и съм се орентирала да следвам Медицина.Единственото което знам е че трябва да започна подготовката си следващата година.Имам много въпроси и търся техните отговори ще съм благодарна ако някой ми обясни как стоят нещата ,някой който ще кандидатства или вече е приет 1)Каква е разликата между факултет и университет ? ( и има ли такава ) 2)Кое е по доброто ? 3)Бихте ли ми препоръчали висше заведение (Клоня към София,Варна) 4)Каква трябва да ми бъде подготовката ? Сега това ми дойде на ум . Извинявам се за глупавите въпроси но съм пълен невежа.Благодаря за разбирането!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...