Отиди на
Форум "Наука"

infomar

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ infomar

  1. Разбира се, има всякакви хора. Аз лично не съм срещал иманяри, но съм виждал а и мои приятели са ми разказвали как известни археолози използват фадроми при разкопките. Интересно ми е защо никой не взима отношение към подобни случай след като има явни доказателства? Нима това, че подобни археолози са "известни" е достатъчно основание да са ненаказуеми? Това е безкрайна тема, но в преста излязаха безброй материали за изчезнали материали от музейте - някой да взима мерки? Дори не се проверява какво липсва. Те не са ли много по-лоши от иманярите? Те крадат вече дарени предмети които наивни граждани са дарили на тези музей!!! Дори и да ви дам поименно с факти всичко това което ви написах, ссъс снимки, имена на музейни работници и т.н.т мислите ли, че нещо ще се промени и ще се вземат мерки ?? Аз не съм уверен - много наивни хора има в нашата прекрасна страна.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...