Отиди на
Форум "Наука"

drdre

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ drdre

  1. Здравейте, трябва да сравня лазерно с електронно лъчево изпарение за обработка на повърхност и обем. Става въпрос за изключително миниатурни неща, от сорта на пико фаради... Помощ :S
  2. Хмм интересно, мисля че точно това ми се търсеше като отговор, само че краиния срок ми беше вчера . Сега имам нов въпрос.... Какви са минималните и максимални дебелини на стъклата за анодно бондиране? По лекция свързана с "Технологични процеси за изработване на тримерни структури." А по този въпрос вече и идеи нямам за разлика от предишния :S
  3. Да това ми е въпроса и е свързан с лекция "Получаване на слоеве чрез термични процеси. Окисление, дифузия." Така че предполагам че става въпрос за дифузия не при газове и течности а при твърди вещества... (естествено не съм сигурен) Иначе идеята според мен е след като някакъв материал се окисли (тоест повърхностния му слои се попромени) дали има възможност да се получи дифузия, или този повърхностен слой ще играе един вид роля на броня и дифузия няма да може да бъде получена , и за да може да бъде извършена ще трябва да бъде почистен.?!
  4. Здравейте, Трябва да отговоря на следния въпрос, а си нямам идея от химията. Моля помагаите... Може ли да се извърши дифузия след окисление? Каква е ролята на оксида?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...