Отиди на
Форум "Наука"

alfaai

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за alfaai

alfaai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. gledam che wsichki chetete dosta i se interesuwate. iskam da wi pitam nqkoi chel li e neshto po waprosa za Nibiru ili Planet-X i kakwo wi e mnenieto? eto nqkoi linkowe po tamata: http://www.esoreiter.ru/index.php?id=0509%2F2852009224320.htm&dat=news&list=05.2009 http://churchofcriticalthinking.org/planetx.html
  2. Joro-01 не точно. Свободната енергия в една от формите и като гориво с вода не само че я има и е известна ами дори и в Япония подготвяха да я пуснат след мисля 3 години на пазара. Имам предвид за автомобили които се движат с вода. Обаче свободната енергия във вида в който я искам аз още и аз не съм чула да е открита. Това разбира се не значи че някой не го е направил Аз мисля че тази енергия съществува в пространството и че не ни трябват генератори, преобразуватели и други подобни а прости ни трябват подходящи приемници. Ако някой има линкове и идеи по вапроса ще ви бъда много благодарна да ги споделите.
  3. luboznatelnia прегледах сайта дето го публикува ама честно казано не видях там нищо конкретно. Аз също съм на мнеие че има хора които владеят свободната енергия в някаква степен, но никога няма да я кажат. Защото появата на свободната енергия означава загуба на тоталния контрол който упражняват властимащите над нас. Никой който е достигнал до свободната енергия няма да го каже. Защото представи си че това стане сега в този момент. Ами просто ще настъпи тотален хаос и пълна анархия. Единствено такова нещо може да се сподели само при случай че е застрашено оцеляването на хората като цяло и то зависи от това. Това обаче не ни пречи да си правим частни опити разбира се
  4. Doris свободната енергия е безплатна енергия. Но е безплатна защото е достъпна на всички от всяка точка на света. Нея я е имало винаги. Така както водата. Само че водата я виждаме, а нея не. Тя си е там. Просто трябва да я уловим. Така както с радиото ловим радиопрограми.
  5. Никой не знае какво е електричеството. Или почти никой. Защото ако беше напълно ясно какво точно представлява електричествтото свободната енергия отдавна щеше да бъде факт. Може би най-близко от всички които са ни известни до това какво е електричеството е бил Тесла. Не напразно почти всичките му патенти са скрити.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...