Отиди на
Форум "Наука"

ejzb

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за ejzb

ejzb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Понеже се чувствам някак длъжен да преглеждам този форум поради интереса ми към НЛО. Реших да постна нещо ново. В Космоса е забелязан извънземен кораб! В Интернет става все по-популярно поредното видео, „доказващо“ съществуването на извънземни цивилизации. Уфолог-любител, разглеждайки космически запис на един от изследващите Слънчевата система телескопи, е открил близо до Меркурий огромен извънземен кораб , за което е побързал да разкаже на света. Въпреки това, експертите, интервюирани от вестник The Daily Mail, са доста скептично настроени. Видеото в YouTube на siniXster е от 3 декември. Записът вече има повече от 200 000 гледания. „Невероятно UFO с огромни размери- близо до Меркурий – това трябва да се види, Посетете сайта SECCHI и направете запис, докато не са го изтрили“, пише siniXster в коментарите. Видеото, за което става дума, е направено от един от телескопите на космическия проект SECCHI, изпълняван от НАСА. Този проект има за цел да изучава Слънцето, по-специално движението на коронарните емисии в пространството между звездата и Земята. Сега в рамките на проекта, работят две космически станции, пуснати през 2006 година. STEREO-A станцията се намира малко по-близо до звездата. А орбитата на STEREO-B е по-близо до земята. Едновременната работа на няколко телескопа позволява да се правят триизмерни изображения на слънцето. Един от тези телескопи, Heliospheric Imager-1, на 12 Януари, 2011 е направил запис, на който siniXster е видял извънземни кораби. „Той (обектът) има цилиндрична форма. За мен това прилича на космически кораб, който изглежда се опитва да се прикрие една и съща,.“ – Пише siniXster в коментарите към видеоклипа си. Ето и мега епичното видео :D Източник: http://nepoznato.energetika-bg.com
  2. Здравейте! какво става с този форум бе, има ли нещо интересно по темата?
  3. Здравейте, или по точно добро утро! Току що научих, че астероида 2005 YU55 утре ще прелети покрай земята, ако си спомняте едно от предположенията беше, че извънземните, ще дойдат със астероид, точно на тази дата, какво мислите, по въпроса за това съвпадение?
  4. Извинявам се за отсъствието ми, още от сега ви казвам че не посещавам често форума, но се опитвам да го следя. Жалко пак се отложи апокалипсиса, тъкмо си мислих че най накрая ще стане нещо интересно, в иначе скучните дни на отминаващото вече лято.
  5. Извънземните идват - през ноември Три гигантски кораба с извънземни пътуват към Земята. Срещата ни с тях ще е съвсем скоро – през ноември, изчислиха учени от Изследователския център на SETI, цитирани от „Weekly World News”. Не бързайте да се радвате, че мечтата ви да видите НЛО ще се сбъдне, защото намеренията на извънземните не са ясни. Пришълците, които наскоро минали покрай Юпитер, са засечени от системата HAARP, базирана в Аляска. Единият от корабите им е широк 200 мили, останалите са по-малки. Учените са категорични, че става дума за извънземни кораби. През ноември 2011 ще са достатъчно близо, за да се видят с оптичен телескоп. Американското правителство е наясно със „събитието“. Наскоро скандалният сайт „Уикилийкс“ разкри множество секретни документи, които доказват, че НАСА и високопоставени американски фигури са информирани за пътешествието на трите кораба. Даже се подготвя план за унищожението им. Според „Уикилийкс“ има достатъчно доказателства, че инвазията на НЛО е започнала – нещо, което от SETI са предрекли. Специалисти се позовават на китайски източници, разкрили снимки на НАСА от Луната, на които се виждат не само човешки следи и стъпки. На естествения спътник на Земята дори имало човешки труп, вероятно донесен от извънземен кораб. Д-р Кен Джонсън твърди, че американски астронавти са намерили и фотографирали древни руини от неестествен произход. Американската преса вече започна да подготвя психически човечеството за инвазията на "чужденците". Тъй като целите на посещението са неизвестни, в медиите се появиха различни сценарии. Британският "Гардиън" публикува шокираща статия, озаглавена "Извънземните могат да унищожат човечеството".

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...