Отиди на
Форум "Наука"

kadios3

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за kadios3

kadios3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте химици Не знам дали тук трябва да задам моя въпрос , но определено касае вашите научни познания. Става дума за вино! Когато се мачка гроздето то е доста мътно.За неговото избистряне се слага серниста киселина. И въпроса: При самия процес се получават танати или други соли? С какво може още да се бистри гроздовата мъст? Ако може малко да разясните самия процес! Ама господа ,нека да не бъде на енциклопедично ниво. Благодаря предварително.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...