Отиди на
Форум "Наука"

kamensz

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ kamensz

  1. Благодаря за информацията. Доста е полезна за мен. От кой учебник е това, за да си го намеря и да прочета малко повече по този въпрос.
  2. Благодаря за отговорите! Начинанието е изцяло експериментално. Предполагам, че ако са по-малко амперите ще се увеличи времето и няма да намалее качеството. Може би ще е добре наистина токоизправителя да е с мах ток 20А, като този линк. За сега имам вана от хром-никелова стомана и електролит, детайлите също ще са от хром-никел. Липсва ми захранването, но съм се насочил към онзи модел или подобен. Имате ли информация за други подобни магазини за такава техника?
  3. Здравейте! Имам въпрос относно електрохимичното полиране на хромникелови елементи. Първо да кажа, че нямам съответното образование и не познавам теоретическата и практическата същност на процеса в детайли. Това, което се опитвам е да генерирам процеса с параметри: плътност на тока 60-150 А/дм2 и напрежение 8-16V. Детайлите са хромникелови с площ не по-голяма от 20 см2. За целта възможно ли е да се използва стабилизиран токоизправител като този тук линк. Или ако може да ми препоръчате друг токоизправител, който може да се използва за тази цел.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...