Отиди на
Форум "Наука"

WhiteRhyno

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за WhiteRhyno

WhiteRhyno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. От няколко дена и аз я играя тази игра. Един приятел ме зариби, като ми обясни, че когато стрелям противниците трябва да дам максимален zoom, да се прицеля и да изчакам едно кръгче да стане малко и чак тогава да стрелям. Въпроса е, че на това кръгче му трябва цяла вечност да стане малко, а забелязвам, че някои стрелят почти веднага и винаги уцелват. Та, каква е тайната на това?
  2. Здравейте! Интересува ме, лунните проби за постоянно ли ще бъдат изложени в Националния природонаучен музей или ще са временно там? В статията нищо не се споменава за това, пък ми е интересно да ги видя, все пак уча геология.. xD Извинявам се, ако темата ми не е на правилното място! Моля администраторите да я преместят! Благодаря Ви предварително!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...