Отиди на
Форум "Наука"

mag-arica

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ mag-arica

  1. Аз съм bgchaos-ът. Казвам се Ваня Милева и съм сама - няма други автори. Графоманствам може би 10г, местейки се от хост на хост. В началото бях много зелена, но пишех и се учех. Най-старите публикации (все пак са от 2003-та, ако не се лъжа) - фракталите и теорията на хаоса, синергетика и т.н. са слабички, съзнавам го, но все не намирах време да се върна и да ги пооправя. А и пред мен все нови и по-нови теми изникваха. Нямам претенции нито за прецизност, нито за изчерпателност. Ще се радвам на всякакви указания за грешки. Има ги в изобилие. Много бях настървена и все бързах да пиша. Честно казано, стигнала съм до дъното на кривата на Дънинг-Крюгер и си се търкалям там - единственото, с което мога да се похваля е ентусиазма. И може би, че се стремях да заобикалям подводните камъни на ненауката. Е, май не винаги - личи си по детския ми възторг по фрактали, златни сечения и Фибоначи. Благодаря ви за заблудата , че сме много - всичко си правя - сайта, пиша, превеждам,схеми превеждам, някоя друга картинка, флашанимациите, 2-3симулации - джаваскрипт играта "Живот", турнирите в "Егоистичния ген" - уан уоман шоу. Доскоро бях фрийлансер и всяко свободно време се хвърлях да пиша, но отскоро ме взеха във Оффнюз, където ще ми плащат за да правя същото, което за мен си е сбъдната мечта. Скоро евентуално ще си проличи. За съжаление ще изоставя 2-3 започнати и недовършени теми в Бръснача, но всяко зло за добро. П.С. И фен страничката във фейса сама си я водя - в началото си мислех само да съобщавам там за нови статии, ама после и там се увлякох. Това е. Благодаря на всички - и за похвалите и за критиките.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...