Отиди на
Форум "Наука"

melani

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ melani

  1. В света има и добро и зло. Пример за злото, това са войните, които човечеството води безспирно откакто съществува. Добро е мирът, добро са усмивките по лицата на хората, добро е когато хората са радостни и щастливи. Добро е когато хората не навреждат на другите индивиди.
  2. Да, бих предпочела партньорът сам по себе си, да е бижу с неговото душевно богатство. Може би в голяма степен мъжете попадат на жени, които търсят някакви позии в обществото чрез външните неща - дрехи, бижута и т.н. Защото както казваш, това са видимите на пръв поглед неща. А народът е казал : По дрехите посрещат, по акъла изпращат. Но все пак всеки си има вкус и предпочитания. Някои мъже предпочитат предизвикателните и атрактивни мъжемелачки, а други предпочитат по-естествената красота и ума на жената. Разбира се, че жената трябва да поддържа себе си. Но най-вече умната жена, би трябвало да поддържа не само външността си, а и ума си. Не ми харесва изразът "пазар на булки , но явно за някои хора партньрството е въпрос на пазарлъци. А висшите идеали са приоритет на малцина. Бих дала за пример пирамидата на Маслоу, за да видим кои хора преследват висши идеали. Здравейте! Добре заварила! И аз се надявам да намерим общ език, за да ни върви приказката. Разбира се, че най-важното между двама индивиди, особено партньори в живота, е да имат както общи интереси, еднаква ценностна система, така и общ език.
  3. Бих предпочела партньорът да ме впечатли с други способности, отколкото с парите си. Разбира се, че парите са важно нещо, и че да може да печели, за да живее добре, е приоритет за всеки човек. Но не това е най-важното в отношенията между мъжа и жената. Ако една жена те цени толкова, колкото е стойността на подаръците, които й правиш, знай, че изобщо не те цени!
  4. Аз, като жена, не споделям това мнение. Не обичам скъпите аксесоари. Не че не мога да си купя, но не отдавам значение на тези неща. Всеки един човек, независимо от пола си, има различни приоритети.
  5. А каква е разликата между понятията духовност и човечност? .
  6. Религията обединява една маса хора против друга маса хора.Религиите никога не са носели полза за човечеството,а само вреда. Ползата е че религията утешава хората,но тя същевременно ги прави фанатици и ги настройва против други хора,неизповядващи тяхната религия или мнение. Най-много войни са се водели на религиозна основа.Вместо да всява любов у хората,религията всява омраза. Но изглежда човечеството не може да промени своето мислене.И светът колкото и да напредва технически,нуждата от религия си остава.Първоначалната идея за добро,се изродява в зло.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...