Отиди на
Форум "Наука"

Big_Predator

Потребител
  • Брой отговори

    11
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Big_Predator

  1. Aspidomorpha yunnana Aspidomorpha sanctaecrucis Aspidomorpha furcata Aspidomorpha miliaris Aspidomorpha bifoveolata Chen Да не е някоя от тези.
  2. Добре позна, но не посещаваме форума само биолози такаче можеше да му кажеш и българското наименование, което е Скално петле(Rupicola rupicola, R. peruviana).Нека все пак и другите да разбрерат нещичко . Отностно твоя въпрос Щръклица(Конска муха, Табануси)?
  3. Топи (Damaliscus lunatus) Джиткаите.... евала най-накрая съм аз (урааааа) П.П. Щях да дам по трудно ама не ми показва снимки тъпо гуугле .
  4. Това е един вид скорпион, които вместо жили пуска една гадна миризма ако не се лъжа.Точно сега не мога да се сетя за името му, но ще си проверя пак книгите.
  5. Да най-вероятно е това.След като и проверих в картата си и от "Чудният свят на животните" ми стана по ясно за тях . Знаете ли че ... Много гребенести медузи светят в тъмното.Светлината се образува от химически реакции, извършени в храносмилателните канали, по време на процеса не се образува топлина .
  6. Е тва вее си е чист паразит ,много ми мяса на хлебарка и като гледам снимката ще да е доста малко.
  7. Мале наистина бе!На пръв поглед като видях страничната ивица, го помислих за ивичест смок създанието, но след като goshawk показа снимката на медянката се вгледах в двете снимки и видях приликите в главите.А сега ми се иди да се хвана за главата .
  8. Това обаче все пак е някакъв вид мекотело нали, а ако не е ще да е някакъв паразит
  9. Змията определено е ивичест смок, у някой български села често го наричат кощерица. На дължина достига 1,80м., но има и случаи когато достига 2 метра.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...