Отиди на
Форум "Наука"

dafito

Потребител
  • Брой отговори

    22
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за dafito

dafito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. не, не, аз просто се пошегувах, за това и постнах с ":D" зимното свинче обитава само въображението ми рядко се шегувам на тема, просто снимката искрено ми повдигна настроението нямах никаква идея какво е животинчето, до като не прочетох инфото от Иванов. по-честно е, според мен, той да постне нова снимка, а аз да внимавам занапред с шегувките.. моите извинвния за недоразумението! п.п. ама не му ли отива все пак - рошаво и зимно, ще го запомня този таралеж!
  2. точно така, Tardigrade давай, Иванов
  3. като го видях за пръв път реших, че е креативна торба за прахосмукачка това е най-малкото и може би най-разпространеното животно на планетата - устойчиво на невероятно екстремни условия, издържало е дори в космоса. ха сега да ви видя, голям жокер
  4. синя дяволска риба? обаче не зная кой от видовете е тази
  5. точно така, Last Roman - Moloch horridus хареса ми предложението на Sync, за това ще ви споделя как ми попадна - онзи ден видях чисто жълта женска богомолка. до като се ровех в нета заради цвета й - това чудо изскочи. давай, Roman, ти си
  6. Охооо, много сте бързи ето го животното:
  7. Това го зная - синя сойка, сем. вранови
  8. много бих искала да е синигер, ама с това коремче, на дали нищо не разбирам от птици хубава снимка
  9. Charidotella sexpunctata или още познат като Metriona bicolor. Браво, Иванов, ти си!
  10. Ето още една снимка - когато цветът е променен. Стават и на точки като калинка. п.п. забравяме Aspidomorpha
  11. Не. Последен жокер - популярното му име се различава само с една дума от предположението на Doris. Предавате ли се?
  12. Много близо, но не още един жокер - често срещани в Северна Америка, най-вече рано сутрин. Мога да приема отговорът на Doris за верен, ако не го познаете.
  13. Могат да си променят цветовете. Голям жокер

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...