Отиди на
Форум "Наука"

Fellix Grey

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Fellix Grey

Fellix Grey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Fellix Grey

    Guild Wars акаунт

    Така, пиша тук с надеждата някой да ми помогне. Кой ли не съм питал, приятели, познати, никой не играе тази игра-Guild Wars-а пък аз отскоро се зарибих по нея. И така, имам една молба към вас. Който има акаунт, който не му трябва или пък иска да си продаде акаунта, моля ви, пишете тук, тъй като не мога да намеря акаунт, а пък за средностатистически тийнейджър на 13 години 150лв. за трите части на въпросната игра ми се струват просто прекалено много.
  2. Така, значи аз съм играл какви ли не игри. Но в момента се опитвам да подкарам Guild wars. Единственият ми проблем е че я дръпнах нелегално от нета и сега нямам сериен номер. Ако някой може да ми каже откъде да намеря този прословут сериен номер, който ми е така необходим, моля да заповяда.
  3. Моят ник пък идва от латински, където fellix означава щастие, късмет, успех. Тъй като съм доста голям фен на ХП и намерих едно виртуално ХП училище, се регнах там и се сетих за Феликс, обаче нямах фамилия и раших да напиша Грей, та сега стана Fellix Grey. Като цяло съм опитвал да правя едни музикални опити на Fruity Loops 6 и реших да се "пиша" DJ Fellix ,което според мен си звучи доста добре. Та като цяло използвам предимно този си ник => Fellix, а понякога добавям и Грей.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...