Отиди на
Форум "Наука"

Ronyy

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Ronyy

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ronyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. Сложна курсова работа по Маркетинг, моля за помощ!

     

    „АБВ” е компания, която продава продукти само онлайн. Поръчките се вземат чрез интерактивен уеб сайт и стоките се доставят чрез малък склад, който дружеството притежава. Служителите на „АБВ” също трябва да се справят с превоз на стоките до желаните дестинации. Как маркетинговите посредници могат да помогнат „АБВ” да разшири бизнеса си?

    1. Skubi

      Skubi

      Например. Има достатъчно фирми които с това се занимават. Има и разни приемни пунктове на самоослуга или копютерни сервизчета, или куриери за доставка на стоката.

      НО! Клик за нещо на е-бай и после колкото пъти си отвориш компютера се подобни реклами ти идват. Или гледах нещо по боокинг.ком и сега постоянно ми идват разни реклами.....

      НО! вбесява се човек, защото това не че не ти помага ами те ядосва, защото когато отвориш дадената страница нищо +инфо няма. Макар, че преди това съм написал, сложил филтрите, че търся въртящ се на патекрак червен хотел на брегът на морето в патагония със съзтезателна писта , на мен ми пращат всички хотели в патагония....Или липсват ми капачките на джантите на колата. Търсил съм точно 5 1/2 Jx14 H2 ET49 4x100 тип джанти. И какво става постоянно ми идат реклами за джанти нови и/или втора употреба от размер на трактор чак до колело.

      Значи АБВ фирма би ми попогнал с това, че ако търся по техният уеб сайт нещо и поставя филтрите, само тогава да ме дрънкат когато намерят ТОЧНО ТАЗИ СТОКА която ми е нужна. Е може по моя поръчка да ми пращат инфота за подобни или специални оферти, но аз ако не желая да не ме дрънкат излишно да не ми пращат.

      Подобряване значително качеството на софтвера с който търсят или регистрират нуждите на клиентите.....СМСМ

    2. Galahad

      Galahad

      Цитирай

      „АБВ” е компания, която продава продукти само онлайн

      Ами опция е да отвори магазин или да продава директно от склада. Има стоки, които купувача предпочита да ги пробва - напр. обувки. Освен това така се спестява куриерска такса, а ако имат евтини стоки, то понякога се оказва, че куриерските са повече от цената на самата стока, което я прави твърде скъпа и клиента се отказва. 

      Цитирай

      Служителите на „АБВ” също трябва да се справят с превоз на стоките до желаните дестинации.

      Може да ползват куриерска фирма или пощите ... ако решат да въртят бизнес из Германия. За България в никакъв случай да не се хващат с БГ пощи, пък и повечето куриери хич не са читави. Доста хора избягват поръчки заради главоболията с БГ-пощи. Примерно чаках пратка. Отивам да си взема друга пратка и питам и за тази. Пощаджийката ми казва, че я няма. На другия ден намирам съобщение, че е дошла. Отивам в пощата веднага и се оказва ... че са минали 20-те дни и е върната. След разговори с регионалния клон и централата в София успяха да я върнат в местната станция и я взех, но си имам едно на ум ако трябва да поръчам нещо, което да мине през БГ-пощи. Там пратките се следят по един да го нарека халваджийски тефтер ще е комплимент, защото то не само е хаотичен и оръфан, но и окичен с разни изпадащи листчета, от които се разбира съдбата на пратката - това е България през ХХв.

  2. Здравейте! Имам нужда от малко помощ, търся програма за преводи или пък безплатни сайтове за преводи на документи от английски на български, в случая ми трябва за превод на PDF формат на документ.

  3. Здравейте незнам дали тук му е мястото, но в момента работя по един казус на тема и моля за малко помощ: Изберете продукт на определена компания и опишете каналите за неговата реализация. Представете обяснения по основните характеристики – дължина, ширина, конкурентноспособност. Опишете специфичните характеристики на конкуриращите се канали за реализация. При какви условия е благоприятно тяхното използване? Представете пример за други компании, прилагащи конкуриращи се канални структури
  4. Въпрос относно казус по дистрибуционна политика:

    Здравейте незнам дали тук му е мястото, но в момента работя по един казус на тема и моля за малко помощ:

    Изберете продукт на определена компания и опишете каналите за неговата реализация. Представете обяснения по основните характеристики – дължина, ширина, конкурентноспособност. 

     

    Опишете специфичните характеристики на конкуриращите се канали за реализация. При какви условия е благоприятно тяхното използване? Представете пример за други компании, прилагащи конкуриращи се канални структури

  5. Здравейте незнам дали тук му е мястото, но в момента работя по един проект на тема Взаимодействие между Туроператорите и Авиокомпаниите при Организацията на Транспортното обслужване, имам нужда от малко помощ, можете ли да ми дадете малко информация за отношенията, взаимодействията и договорите между туроператорите и авиокомпаниите? Или откъде мога да намеря инфо, Благодаря!
  6. Трябва да пишем курсова работа по висша математика , а си нямам идея как ще стане, дадени са ни задачи, а мен в математиката никъде ме няма..ако може някой да ми помогне К у р с о в а р а б о т а 16.docx

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...