Отиди на
Форум "Наука"

Victimized

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Victimized

  1. Проблема с Ивайло е , че (лично мое мнение ) не може свинар да е толкова добре запознат с военното дело по това време . И не намирам нищо срамно в това и да е бил свинар и селянин : ) ..
  2. Първо добър ден на всички , това сигурно ми е първия пост в този форум жалко , че трябва да е под тази тема . На 26 години съм , не съм висшист по ред причини , но за да не ги изброявам всичките ще кажа само , че беше непосилно за родителите ми да ме издържат . В момента се занимавам с татуировки , изкарвам повече от средното възнаграждение за страната , като не се хваля с този факт . До тук съм стигнал от невъзможност да се реализирам там където смятах , че ще има повече пари и повече отворени врати . Работя както във сивия сектор така и на светло (главно когато работя за други хора в тату ателиета по курортите ) . Като чета тази статия аз се смятам за част от тези безделници ... Това беше просто увод към това което искам да кажа и то не е в защита на мързеливите , безделниците или самия мен , а просто няколко неща които карат хора като мен да не искат да "робуват" на така наречените работодатели .. Баща ми в момента работи във фирма за строителство , като получава 15 лв на ден за 8 часа работа 5 дена в седмицата , истината е обаче , че всеки ден работят по 11 - 12 часа плюс събота и дори понякога неделя , и както сами подозирате извънредните им часове на труд не се заплащат . Така той в края на месеца за около 25 дена и около 250 работни часа той получава 450 лв ...... излишно е да споменавам , че в агенцията по защита на труда работи бившата жена на работодателя на баща ми и всеки който се осмелил да подаде жалба там бива незабавно уволнен . Наглостта не спира до тук , скоро вехтия ми сподели как техническия им ръководител им се похвалил как се харесвало на шефовете това , че той ги държи с 3-4 часа повече.. Баща ми е на 48 години но в неговата бригада има много момчета по-млади от мен , тъкмо завършили гимназия , нямащи възможност за прекрасния студентски живот , като само четат новини как купона в студентски град не затихва .... на тези момчета парите им стигат някъде и то само благодарение на това , че работодателите им ги държат заети та не могат да ходят да се забавляват или разпускат както подобава на 19-20 годишен младеж . Реторичен въпрос към съфорумците ,според вас един такъв човек има ли възможност дори да мечтае за някакво развитие ? Няма да ви излъжа ако ви кажа , че такъв тип работници (роби) пораждат в мен както тъга , така и чувство на неприязън към системата на работодателите в България .

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...