Отиди на
Форум "Наука"

Peshkata

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Peshkata

Peshkata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Хомосексуалността не е психично отклонение , ако беше така щеше да има хапче за хетеросексуалност нищо,което съществува в природата не е противоестествено ,но това е грешка на природата . Сега каквото и да говорите,че е ген или не не е вярно,познавам момчета,които имат женствени маниери ,по ген са слаботелесни и кльощави,но въпреки това си падат по жени,колкото до това,че се дължи на травма от детството също е глупост,има много деца изоставени сираци по домове,но като пораснат са си хетеросесксуални,създават си семейства,независимо от орентацията човек постоянно преживява препятствия било то бедност,самота,несподелена любов,катастрофи,загуба на близък човек,рак и пр. независимо от ориентацията на никой не му е лесно,животът е болка още от самото раждане. Хората,които са влюбени в други хора от своя пол не са виновни затова,което са виновна е природата,никой не е застрахован,че няма да обърне нещо,вярвам,че всичко е там горе и е кодирано !

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...