Отиди на
Форум "Наука"

Krustev

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Krustev

Krustev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Много полезно инфо! Предвид че съдовете са Цептер щеше да е неприятно ако се окажат опасни за здравето.
  2. Т.е. това са окиси на металите в сплавта, в такъв случай те могат ли да попаднат в приготвяната храна и токсични ли са организма ?
  3. Благодаря за отговора! Схванх идеята, но нормално ли е да остава такъв филм по дъното от храната след като при употреба тенджерата не е загаряна, после е добре измита и съответно напълно обезмаслена!?
  4. Здравейте! Става въпрос за домакински съдове от неръждаема стомана тип 18Cr/10Ni, които са нови и уж качествени ,а се оцветиха в странно синьо, зелено, червено още при първите няколко ползвания. Може ли някой да каже от къде идва това оцветяване, как да го махна и опасно ли е за здравето, т.е преминава ли нещо в приготвяната храната ? Ето и снимка: http://picbg.net/u/27136/20196/676598.jpg

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...