Отиди на
Форум "Наука"

ozic

Потребител
  • Брой отговори

    17
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за ozic

  • Рожден ден 12.07.1982

Лична информация

  • Пол
    Мъж

ozic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте! Имам нужда от помощ по Органична химия. Имам да реша около 10 теста и да развия няколко въпроса. Повечето ги реших, но ми останаха 4 теста. Моля някой да ми помогне за решаването им.
  2. Doris, може и така да е, но има значение и каква е водата. Знаеш, че има разлика от изворна, минерална, морска, ... вода .
  3. Вярно ли съм ги изравнил: K2Cr2O7 + 3H2S + 4H2SO4 --> K2SO4 + Cr2(SO4)3 + 3S + 7H2O 3(NH4)2S + K2Cr207 + H20 --> 3S + 2Cr(OH)3 + 2KOH + 6NH3 2KMnO4 + H202 + 3H2SO4 --> K2SO4 + 2MnSO4 + 5O2 + 4H2O CH3CHO + 2Cu(OH)2 --> CH3COOH + Cu2O + 2H2O Мисля, че е вярно, но все пак да попитам.
  4. Безценните съвети за живота, които получих, няма да ми решат проблема по химия!
  5. Сашо, с никой не се заяждам. Поисках помощ, но разни разбирачи започнаха да дават съвети, вместо да помогнат. Големи философи, а елементарни задачи не могат да решат. Аз поне си го признавам, че нищо не разбирам. Затова написах, че нищо не мога да напиша.Ако можех да напиша, нямаше да моля за помощ .
  6. Познавам един човек, който със сигурност няма да може да я напише: АЗ !
  7. По-умният отстъпва ... не винаги .
  8. Акъл имам - желание нямам, но не вярвам някой ограничен комплексар, като теб, да ме разбере .
  9. Жорко, не само си смешен, ами си и много ограничен. За какви предприятия, за какви връзки пишеш, за какви началници ... Умът ти много неща не може да побере, просто защото го няма .
  10. Все пак очаквам някой да ми помогне със задачите, а не със съвети.
  11. Хем си прав, хем не. Преценил съм, че е по-добре да наблегна на други предмети, които ще са ми от много по-голяма полза. Все пак благодаря за съвета .
  12. angelmr, откъде си сигурен, че не работя, откъде знаеш защо съм започнал да уча и т.н.?! Не ме познаваш, за да пишеш такива неща. Друг е въпроса, че ми трябва помощ по химия, а не "безценни" съвети за живота.
  13. Благодаря за съвета, но няма да ми трябва. Учим я само първи семестър и то за обща култура. На предната контролна (върху такива задачи) от 60 човека имаше 40 двойки. Затова търся някой да ми помогне, а аз ще помогна на колегите. А и нито имам желание да я уча, нито ще мога . Виж за един подпис какво ми се случи, а ако трябва да взимам изпита, просто не знам: КЛИКНИ ТУК
  14. Романчо, ако не можеш да помогнеш, си спести безсмислените коментари!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...