Отиди на
Форум "Наука"

Stranger

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Stranger

Stranger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Репутация

  1. Да аз видях статията но филма е як, друго и като ти кажат че падат от космоса и пак са живи. Клипчето е зарибено, мерси
  2. Знаете ли някой филм за тези бавноходи защото гледах един в National Geographic но не знам как се казва и искам да намеря някакви за тях. На мен трудно може да не очарова нещо но те са направо повече от бронирани – може да им се изпари водата до 99% и пак да оцелеят, издържат на космическа радиация, на температура от -200 до +200 градуса, на налягане 600 или 6000 (бара ако не се лъжа) и факт е че с астероидите попадат на земята ни и продължават да живеят. Може би най-силните организми на земята. Направо звучи като филм. И не издържам да спомена че дизайна на форума е супер удобен и приятен.
  3. Много добра тема аз за пръв път видях това, за тези принтери и си мислех че не възможно но всъщност то било, въпреки че преди време си мислех "защо няма нещо такова, не е такова трудно да се измисли", но хората вече са го направели.
  4. Има един филм за паралелните вселени и в него обясняват, че ако има много паралелни вселени, те трябва да се превличат и е възможно всяка да си взаимодейства със всяка и имаме следния пример: нашата се намира между друго вселени, които я превличат в резултат на което нашата започва да се увеличава. Изхождат от факта, че има силата която превлича всичко от нашата вселена и тя се намира извън вселената. „Ако вселената е крайна и отвъд нея няма нищо, тогава питам: Де е светът? Де се намира онова що обхваща. Ако кажеш: там няма нищо – тогава небе и свят се намират в нищо, значи не се намират никъде. Джордано Бруно”

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...