Отиди на
Форум "Наука"

Куьо

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Куьо

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Куьо's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. В оригиналната статия на англииски пише друго. Там пише, че груповата скорост на светлината в камерата надвишава С със 310 пъти. А ако считаме С за нормална в камерата теоретически хипотетично, тогава излиза хипотетично, че изходящата топка светлина е излязла от камерата преди входящата топка да е влязла там. Ама това нарушава причинноста и е невъзможно. Изобщо се доказва че фотоните в камерата се движат по-бързо отколкото ако бяха във вакум. Значи ТО е грешна, много просто. А релативистите крият това и увъртат с разни измислени хипотези, заради многото пари дето им ги дават по тези проекти, иначе трябва да копат на къра, но хората вече схващат.
  2. Имаш грешка, пише че груповата скорост е надвишила тази на светлината във вакуум, ето: http://www.nature.com/nature/journal/v406/n6793/pdf/406277a0.pdf http://lasermatter.umd.edu/Publications%20PDF/2002AlexeevPRL.pdf Изобщо ТО не става за нищо.
  3. Неграмотен съм затва го дадох вие да го прочетете, поне сте грамотни. Ние тъпите галоши нищо не лазбиламе от сциенция, каквото и да значи това. Иначе Мара казала на Пена че тоя експеримент доказва теорията на Айнщайн, а щом е казала значи е точно така. Ти не гледай какво били казали, виж само експеримента. Просто там фотони в газ се движат със скорост по-голяма от скоростта на светлината във вакуум, а тва е забранено от ТО. Хелооооу. Хелооооу.
  4. Шпага, гравити и гери е едно и също. А гравитацията е пропорционална на масата, значи черни дупки не съществуват, защото имат еднакви параметри, просто хипотезата е грешна.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...