Отиди на
Форум "Наука"

Ecnomixbg

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Ecnomixbg

Ecnomixbg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Докарвам ги до около 20... Логнах се, за да покажа тази книга Цитат: "Участниците, които четат хипертекст, се справят по-зле от тези, които четат на хартия, в запомнянето и в намирането на отговори. Съществува силна връзка между броя на линковете и дезориентацията или когнитивния товар, пише Ърпинг Жу. „Четенето и разбирането изискват установяване на връзки между концепции, извличане на заключения, припопомняне на предишни познания и синтез на нови идеи… Когато става дума за снабдяване на ума с мисли, повече може да означава по-малко.” Мултимедията пречи на ученето, показва друго изследване. Невинаги предлагането на информация под различни форми затруднява работната памет – слуховият зрителният канал се обработват отделно Превключването между две задачи увеличава когнитивния товар и затруднява осмислянето.." Ние сме жертви на технологиите наистина, но все пак от нас зависи

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...