Отиди на
Форум "Наука"

sfolter

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за sfolter

  • Рожден ден 22.03.1991

Лична информация

  • Пол
    Мъж

sfolter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Благодаря за коментара. Мисля, че става въпрос за това дърво, кората на младите му клони е светла на петна и люспи, точно каквото съм видял. Само не съм сигурен дали кората на това дърво, което съм гледал се напуква като на чинара, когато е много стара. Та, така и така съм почнал да питам, какви са вариантите да си засадя чинар?
  2. И аз искам да попитам дали можете да отгатнете и моето дърво, което съм видял. Дървото е широколистно, виждал съм го някъде в София и специфичното в него е, че кората му беше светла на цвят към бяла, но не толкова светла като на бреза, нещо като евкалиптова кора. Също си спомян, че беше и на някакви петна и структурата и не е като на обикновено дърво набраздена по вертикала. Това е, което помня. Ето и снимка наподобяваща кората:

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...