Отиди на
Форум "Наука"

Ivan_S

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Ivan_S

  1. Знаеш ли, пич ...не ме интересуват твоите вярвания и убеждения. Аз не харесвам хора, които не виждат по-далеч от очите си... Добре, че са ненормалните...иначе днес начинът ни на живот щеше да си остане същия, както е бил преди хил. г. Искам да подчертая, че не се опитвам да споря с вас или да ви убеждавам в нещо, което смятате за абсурдно. Безсилен съм в това отношение. И...какво значение имат за вас предсказанията за Нострадамус...щом ги отхвърляте. Какво печелите от тази пусната тема и участието ви в нея тогава? Очаквате ли нещо да промените. Хората или вярват в чудеса или не Bathory Писането на Кирилица в този форум е задължително!
  2. „В годината 1999- а, на седмия месец, от небето ще дойде един ужасен водач, в който ще се въплати великият Атила. Преди и след това войните ще бъдат най - жестоки.” Лесно е! През 1999-а в седмия месец ще се прероди духа на Атила и ще предизвика жестоки войни. Лесно е! През 1999-а в седмия месец ще се прероди духа на Атила и ще предизвика жестоки войни. Минавам на латиница. Наложително ми е за момента.Когато прочетох тези две изречения веднага разбрах за какво става въпрос. Не ми трябваше и минута,за да ги разчета, но наистина някои,който е здраво стъпил на земята не би могъл да го направи. Безсмислено е да се твърди, че Нострадамус не е бил пророк.Това може да го напише човек,който не е изчел всичко за него. Твърдял е, че двама са големите диктатори на човечеството - Наполеон Бонапарт и ХИТЛЕР. Дори е уточнил името му. Пророчествата му се дължат на транс,състояние в което е попадал...благодарение на билкова течност. Но не бива да ви учудва това- шаманите също го правят и днес. \"от небето ще дойде един ужасен водач,\"- Хората, които са изпадали в клинична смърт твърдят, че излизат от тялото си и тръгват НА ГОРЕ, след което се изгубват някъде в пространството. Ако приемем ТЕОРИТИчНО, че това същецвува и , че човек се преражда...то логично и когато бебето се ражда духът да слиза ОТ ГОРЕ. Апостол Апостолов явно е чакал да слезе някои от небето докато пие кафето си в местния бар.Изчакай поне го детето да порасне.Очите ни не са толкова сигурен показател, колкото предполагаме ние. Е това наистина се случва, но във фантастичните филми. Ние и микроорганизмите не виждаме, но те същецвувавт Нострадамус и атомната бомба е видял, но само защото не я е нарекъл с името, което и е дадено...хората мислят, че е имал предвид астероид , които преди години е трябвало да удари Земята. И нямаше да разбера това, ако не изучавах атомните бомби в университета. И всеки,които си мисли,че знае всичко за света и отхвърля всяка абсурдна теория ще му припомня,че човешкото око вижда едва 0.3 % от Вселената. Останалите 3.7% са водород и хелий, а 96 % сат.н \"тъмна материя\"...все още неясна за нашите учени

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...