Отиди на
Форум "Наука"

Н. Георгиев

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Н. Георгиев

Н. Георгиев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Репутация

  1. БИМ е като всички други метрологични институти във всички европейски страни и света като: NPL в Анаглия , PTB в Германия, SP в Шветция, JV в Норвегия и т.н. Да различни са, но в случая това което пише в сайта отговаря на реалността! И БИМ има признати резултати от измервания от BIPM и международно признати сертификати.
  2. Как да не разрабтват нови еталони или нови начини за измерване! Запознайсе моля с дейсностите на института! Цитат от сайта на БИМ : Главна дирекция „Национален център по метрология” (ГД НЦМ) е специализирана администрация в структурата на Бългaрски институт по метрология (БИМ) с основни задачи: създаване, поддържане и съхраняване на националните еталони на Република България, осигуряване на метрологична проследимост на измерванията и разпространение на единиците за измерване в страната чрез калибриране.
  3. Драги колеги, БИМ (Български иснтитут по метрология) и БАН (Българска академия на науките) нямат нищо общо. Преди да коментирате моля запознайте се с дейностите на БИМ от сайта им. ( http://www.bim.government.bg/ )

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...