Отиди на
Форум "Наука"

TTT

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ TTT

  1. на следващия ден беше пуснато благодаря за съветите
  2. Здравейте на всички вчера си хванах змийче и много ми хареса мисля да си го гледам... но понеже днес го взех това решение и не съм се занимавал никога с такива неща искам да помоля за всякаква информация.... Какво е това змийче гледах снимки в интернет и ми прилича на котешка змия но искам вашето в момента съм я затворил в шише защото все още не знам нищо за нея дали е отровна или не е... ако може да ми дадете всякаква информация за нея ще съм благодарен... с какво се храни в какво да я сложа на първо време (аквариум става ли ? ) и какво да и измисля за по нататък какво обича какво не обича мога ли да я докосвам или да се пазя от нея става ли да се гледа в затворено помещение и такива неща ме интересуват благодаря предварително

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...