Отиди на
Форум "Наука"

Kostantin

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Kostantin

  1. Ей, Соколе, ти га направи да е било раздаване на рози а не голема война Топлишко въстание е най-голема катастрофа за колонистите от черна гора в района. От тва те никога не са се оправили. И днес там има селата, където ни ние от Сурдулица не треба да ходим, а камо ли Българин..... Българските войски и комити не са били лудаци, а са ги убивали с разлог. Те дойдоха тук, за да ни асимилират до край, и да останаха, сега би си говорили на черногорски и шумадийски, а от Български би запомнил 2,3 песни от Андреа и Цветелина. Разказваш тук на 3,4 човека от България, я кажи на нашите, на прости селяци в селата, и на пияници-националисти в самата Сурдулица. Ясно ми е и на мен, да не е имало 30.000 убити тук, ама утре твой деца и мой ще ги спомняват! Ще ги е срам и от тебе, щото не си ги учил за диви татарски племена отзад Власина, и от дедовците ти, що не са били Сърбски йонаци,,, Никой от нашите више не помни тия времена, само остава тва, какво се учи в училищата,а там учат именно тва! Поздрав за сите приятели от България, успех и късмет ви желая

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...