Отиди на
Форум "Наука"

warsaho

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ warsaho

  1. Една интересна видова особеност при семейство Порови (Mustelidae) Вижда се ясно, че максиларните молари са медиално завъртяни. Това на пръв поглед не означава нищо, но от клинична гледна точка е много важен фактор при засядане на чужди тела точно там (най-често сламки), което води до по-тежките последици.
  2. warsaho

    Бълхи!

    фипронил и s-метопрен във Фиприст Комбо е трепач на бълхи и кърлежи у всички домашни животни. Спот-он форма, т.е. накапва се в дорзалната област около 7ми шиен и 1ви гръден прешлен и след попиване на мазната течност животното е защитено от неприятелите а покрай него и стопанина му ;-)
  3. Да видиш страдащ човек е тежко, но още по-тежко е да видиш страдащо животно! Трудно е да си ветеринарен лекар, защото колкото и да знаеш и да можеш, има ситуации, в които се чувстваш виновен за безсилието си. А истинския ветеринарен лекар се занимава с лекуване на определен вид (защото няма как да разбира от всички видове) животни. Тези в "областни дирекции, инспекторчета, ДВСК, книжни плъхурчовци и т.н., които са 90 % от завършилите" не ги считам за ветеринарни лекари. Аз самият съм завършил ветеринарна медицина и все още не съм практикуващ лекар

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...