Отиди на
Форум "Наука"

Емото

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Емото

Емото's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Сириус ... братле .... на светлини години си от това което е в контекста! Достигнали сме до там че да знаем за жироскопа и закона на Паскал , но не знаем как да направим анти гравитационна машина и какво е гравитация защото Айнщайн е сложил прът в колелетата на мисленето ни !!! Във вселената както и в природата няма две, всичко е единица. Това е фундаменталната мисъл която заключва уравнението на Айнщайн! Не очаквам това да го разбереш но поне показвам на някой след време че съм го знаел! За щастието, не бери грижа ,имам си го , но щастливите хора могат да виждат в бъдещето, за да има какво да ги натъжи в настоящето!!! Мозъкът е страхотна машина но е зависима от настройките... а те се дават отстрани!!!
  2. Здравейте! Искам да вкарам малко ведро настроение в форума, и нямам претенции за изтънчени научни знания ! Така.. Защо никой до сега не е открил какво е гравитацията ?! Защото има нещо което никой учен не иска и да го помисли: 1-Скорост - няма ограничение!!! 2-Теория на Айнщайн и уравнение за скоростта - Вярна !!! Но до там!!! 3- Първите две си противоречат но за съвременното мислене! Наистина ли няма един учен който да събере 2+2 като погледне как се променят нещата когато скоростта расте?!! Как пък никой не схвана че нещо за което мислим че едно неразделимо, се дели ?!?! Така :) Понеже предчувствувам вече колко ще бъда оплют от научните среди, ще помоля истински учен който има интерес към тези неща да пише как да се свържа на лична кореспонденция с него!?! Защо не споделям с всички ли ?! Защото не съм физик , и всяко споделяне на това което виждам, ми носи нещастие!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...