Отиди на
Форум "Наука"

Odessa

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Odessa

  1. Дейвид Ървинг е учен, който е доказал качествата си много преди да се занимава с ревизионизъм, носител е на множество награди (които по-късно са му отнети) Прави изключителни открития, но най-важното е, че кара хората да се замислят и сами да търсят истината. Тази истина, която е толкова усърдно крита с помоща на триолиони долари. Потвърждение за думите на Дейвид Ървинг може да се открият в много материали, аз лично препоръчвам - 6 милиона изгубедни и намерени на Ернст Цюндел(има я в нета), който с елементарна математика и статистика доказва в книгата си несъществуването на Холокост. Другото нещо, с което може да се запознаете е "жертвите на Цион" или какво се случва с хората които решат да се занимават с ревизионизъм, а именно - тотален терор. Тогава си задаваме въпроса: Защо е забранено изследването на нещо, което уж е факт неоспорим, защо преследват хората и променят схващането за "свобода на словото" по някои теми. Истината е много близко, тя е навсякъде нужно е само малко желание, но както виждам и в тази тема някои никога няма да открият, защото както видяхме малко по-нагоре те още си мислят, че ако Германия беше спечелила войната - всичко щеше да е Германия или пък че с СССР щели да си поделят Европа. По-голяма глупост няма как да каже някой, този който го беше написал това го съветвам да се запознае с историята и най-вече състава на Waffen SS, защото там най-малко германция има. В доброволческите отряди се бият хора от целия свят, да не говорим че на 3 милиона рускоговорящи също основават - РОА Russland и т н. Толкова ли много хора е успял да заблуди А.Х или просто битката не е била за Германия, а за Европа, Европа на традициите, европейците и суверенитета на отделните държави. В момента е Европа на либералните дебили, еврейските пари и мултикултурната измет

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...