Отиди на
Форум "Наука"

civitanove

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ civitanove

  1. А каква е връзката между древните цивилизации от близкия изток и тези в Америка?Има странни находки,които поставят под въпрос общоприетите представи за човешката история.Тук съм представил чинията наречена Фуенте магна с клинопис,която по настоящем се намира в музея на древните култури в Ла Пас и статуетка полукон получовек от сбирката на Падре Креспи,която е била в музея създаден от италианския свещеник в Ла Куенка(Еквадор) и му е била подарена,както и много други предмети от местните индианци.Те твърдели,че са намерили всички тези предмети в дълги километри пещери в амазонската джунгла.Какво разумно обяснение може да има за всичко това?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...