Отиди на
Форум "Наука"

Д.Параскевов

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Д.Параскевов

Д.Параскевов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Привет Уважаеми, Пиша с надеждата да открия отговор и решение на въпрос, на които до сега не намирам отговор, а именно: Искам да получа количествена стойност на съдържание въглероден диоксид, отделян при изпичането на органичен хранителен продукт. По- точно, и в момент на разграждане на минимално количество захари /карамелизиране/. Температурата на изгорелите газове отделени в процеса на печене е около 250 градуса Целзий. Моля за съвет мога ли по някой способ да следя какво количество се отделя, в такава температура и обем на пеща около 1 куб. м. Поздрави Д. Параскевов

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...