Отиди на
Форум "Наука"

Forryy

Потребител
  • Брой отговори

    27
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Forryy

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Forryy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Проучвам нещата с екранирането. Чакам да ми се обадят и разкажат какви варианти имам. Казаха ,че са много заети и до нова година надали, но поне да обсъдим.... на изнасяне ми мирише.
  2. Относно деструкцията, не е приятно, факт е ,че всеки човек е виждал петна. Напоследък е доста често срещана диагноза по очните клиники(както се вижда от линка ти). Нормално- компютри телефони, всякакви екрани и техните предаватели. Полетата влиаят главно на очите и мозъка. И наистина се учудих , че намерих толкова инфо , в което се описва точно това. Никой не казва защо се е активирал този процес. "С времето така става" аз съм на 30 не на 70. Та има достатъчно инфо, което посочва ЕМП за основен причинител. Казват ,че не се лекува, да не очаквам много, просто да спра да им обръщам внимание и контролни прегледи по-често. Зрението ми е много добро. Много лек астигматизъм ,и от двете места ми казаха, че спокойно мога без очила, дори като работя. Все пак взех Витроген ампули- в играта съм. Трябваше направо СРЗИ да ми издадат една рецепта да си го взема, да ми спестят разходките по клиниките
  3. Хората ,които идваха са органа, който има правомощие да накара нещо да се ппремести, махне или каквото и да се... Не зачитат други измервания, макар да са направени с по добра от тяхната техника. Съществува някакъв лиценз, който не се дава много много. Защо ли? Човекьт ,който измери първият път е работил за военните дълъг период и ми отговори на доста въпроси, които ме интересуваха ,че и накрая изчислил процент възможност за грешка. 5 стр инфо.. графиките, които съм качил са от там. За мен това беше про изпълнение. Като го питах вредно ли е, каза "Не съм доктор". качвам резултат от CРЗИ- няма числа , няма оператор...няма нищо. Изтрих имена, адрес, дата, подпис, печати Не е смешно...хората с лиценза замерват навсякаде и от тях зависи нещо да се промени. Дано не са замервали сега в Хитрино по начина, които при мен.
  4. Като цяло нямам нужда да се убеждавам във вредата на тези джаджи и вълните им. Има и по убедителни материали от тези, които съм дал...ще оставя тази тема на учените хора. За съжаление ми се налага да изляза за момент от науката и да навляза в реалността, където да потърся лицензиран орган, който поне да измери правилно ЕМП в апартамента. Пуснах жалби навсякаде за да привлека внимание. И първи след около седмица ми отговориха Столична Регионална Здравна Инспекция в лицето на Д-р Х. Разбрахме се за след седмица и той ме попита кой е оператора, понеже във всичките регистри, които са при него той не открива нито една антена от този покрив, и ако не разберем кой е оператора няма към кой да адресираме жалбата. Казах му, че съм говорил със управителя на сградата и тази информация ми е била отказана, както и ,че преди 2 месеца имаше работещ публичен регистър(http://gsm-anteni-sofia.net/), където тогава не я открих. Oт известно време няма такъв. В оговорения час-10ч екипът е на адреса. Д-р Х и две жени. Качваме се дърпаме щорите отваряме прозореца и от три куфара се изважда уреда. Седим си, гледаме антената и Д-р Х казва "Много е далече, ние до тях мерим и няма излъчване, а тука няма шанс" Едната жена взе уреда заведох я на мястото кадето отчетохме най-много предния път и се прицели (нямам думи да опиша колко точно) в антената.Тук вече изгубих всякаква надежда. Попитаx я в какакъв честотен диапазон измерва уредът ( понеже знам, че сигнала е над 900 mhz). Тя ми отговори нещо във W . Повторих и жената до нея и каза "Той за другото пита". започна се едно нервно оглеждане на уреда и без погледа да се е спрял някаде, както и китката да се върти, ми се отговаря (трис..шес...хиляда...три мега ...гигахерца...абе много бе много. От този момент нататък си стоях кимах и се съгласявах с всичко, което кажеха. Екрана на уреда не ми беше показан през цялото това време...то и аз изгубих желание в един момент да го гледам. Чух бегло, за някакво 0,1 . Споделих им за болежките ми ...и им предложих да хвърлят едно око на предните измервания - интерес нулев. Въпреки това им ги показах набързо- 5 стр. с графики, таблици доста информация, която така ясно е дадена, че и на обикновен човек да му стане ясно. Интерес нулев, коментар- "Портативно уредче"...Спектрален анализатор- вързан към лап топа - едва ли. На изпращане Д-р Х ме помоли отново ако мога аз да разбера оператора кой е, за да ми пусне резултатите. На него това щяло да му отнеме прекалено много време в писане на писма до всеки един. Казах му ,че нямам как да го разбера. След седмица отново разговори по телефона за върпосния оператор-резултат нулев, и днес получавам на майла измерванията.....::D:D:D нямате си на идея колко се забавлявах като ги видях. И понеже темата беше започнала да става прекалено кахърна ще ги споделя с вас.
  5. забравих да спомена , че става въпрос за много петна не едно или две- дори на моменти пречат като шофирам. Кръвните изследвания са ок.
  6. Относно симптомите и главоболието, става въпрос за петна в зрителното поле и болки и дискомфорт около очите. Ходих на офтамолог в Токуда и в Пентаграм. И от двете места ми казаха едно и също- деструкция на стъкловидно тяло (може би ще е хубаво да има такава тема ако още няма). Диагнозата си я познах още преди прегледите като почетох малко. Интересното е, че симптомите са характерни за по-напреднала възраст и се развиват постепенно. При мен се случи за доста кратък период. Разтърсих се за връзка между eye floaters и ЕМF(electromagnetic field) и стана интересно...https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=eye+floaters+emf колкото щеш инфо.... интересно ми е , че никой не коментира това видео.
  7. всъщност от снимката се вижда че клетките на близкия пилон са 3 всяка по 120 градуса..така излиза...странно, че съм запомнил 4 -моя грешка
  8. Doris, Благодаря за инфото. Намирам го за обективно и добре доказано. Ник, разбирам това, но според графиката на Joro излъчването, което е замерено при мен трябва да се намира на 22 метра от клетката, не на 68. Пускам и снимка да видите за какво става въпрос...както виждате не съм от най- големите параноици, инче щях да ви споделя и за останалите 4 клетки на същият покрив, които са на още 20-30 м от първата.
  9. да, наистина съм се заблудил в мерните единици. След поправката 70ft = 22 m 10микровата= 0.01 миливата . На границата е. Приемам го за високо. Но защо при мен е толкова на 68 м...може би защото са 4 клетки на един пилон.
  10. Ник1, мерси за инфото, но ако трябва да си определям главоболието ми от кой вид е....кой не си е удрял главата?
  11. прав си, но стават прекалено мн променливите така
  12. точно така! това е моят случай ,аз съм на 68м но mW/сm2 при мен са доста отгоре
  13. Nik1, относно "Според USA и ЕС хигиенните норми на пределно допустимата плътностн на лъчението (1 mW/сm2), хората там трябваше да са станали фрийкове и зомбита, ако влиянието върху определени нерви беше толкова критично..В случая с Фъри, става дума за нй-малко 100 пъти по-ниска стойност. " Не е по ниска . При мен е измерено 9.8 mW/сm2
  14. Клетките са насочени наистина предимно напред в Range 120 градуса. 3 клетки = 360. Защо тогава на мачтата до нас има 4? 4 със сумирани 4 сигнала. ...не са от най- малките по- скоро от най-големите...най-добре да ги снимам утре.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...