Отиди на
Форум "Наука"

Thracius

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Thracius

  1. Като знаете как е било, защо не го направите експериментално, да видим под микроскопа как става? Единственият критерий за вярност на една теория е да се потвърди опитно, а опитът трябва да е повторяем и предсказуем. Иначе теорията си е само хипотеза. Креационистите и атеистите са от един и същи отбор, този на вярващите, първите вярват че има Бог, другите че няма, и едните и другите не могат да докажат тезите си експериментално.
  2. Благодаря за отговора. За сега не знаем, само предполагаме. А който иска, вярва.
  3. Здравейте, ЧНГ на всички! Че съществува еволюция е очевидно, че работи - също, но няма убедително доказателство, че ген може спонтанно да се самосъздаде, а и това са два отделни въпроса. Ако е възможно самоподреждане на молекули в ген и геном, то този процес би продължавал до сега, отново и отново, защо никъде не се наблюдава, а се обяснява че животът е самовъзникнал еднократно преди няколко милиарда години, и до сега само еволюира?
  4. Според Втория закон на термодинамиката - Закона за ентропното нарастване, шансът за самовъзникване на гени наистина е нула. В света в който живеем, ентропията има само една посока, от организираност към хаос - изравняване на енергията в системата.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...